Recepten met een missie

Gerecht en product moeten naadloos aansluiten op elkaar, het merk én haar doelgroep. Websites, apps, magazines, blogs of kookkaarten, ik weet inmiddels waar ik tijdens het schrijven rekening mee moet houden zodat je product ieder medium past.

Als het product een clean label heeft of biologisch is dan moet het recept dat ook uitstralen. Daaruit voorvloeiend beeldmateriaal moet smakelijk, realistisch ogen en breed inzetbaar zijn van film tot fotografie, van print tot socials.

Mijn recepten zijn goed doordacht, verrassend, inspirerend en logisch opgebouwd. Makkelijk te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. Binnen een redelijke tijd bereidbaar – met apparatuur waarover de doelgroep logischerwijs beschikt. En natuurlijk: lekker!

Contrasten zijn belangrijk voor mijn recepten, verschillen in temperatuur (denk: ijs met warme karamelsaus) en structuren (eerst de knapperige buitenkant van de bitterbal dan de romige ragout aan de binnenkant) geven het gerecht diepte en de styling echtheid.

Recepten met een missie

Gerecht en product moeten naadloos aansluiten op elkaar, het merk én haar doelgroep. Websites, apps, magazines, blogs of kookkaarten, ik weet inmiddels waar ik tijdens het schrijven rekening mee moet houden zodat je product ieder medium past.

Als het product een clean label heeft of biologisch is dan moet het recept dat ook uitstralen. Daaruit voorvloeiend beeldmateriaal moet smakelijk, realistisch ogen en breed inzetbaar zijn van film tot fotografie, van print tot socials.

Mijn recepten zijn goed doordacht, verrassend, inspirerend en logisch opgebouwd. Makkelijk te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. Binnen een redelijke tijd bereidbaar – met apparatuur waarover de doelgroep logischerwijs beschikt. En natuurlijk: lekker!

Contrasten zijn belangrijk voor mijn recepten, verschillen in temperatuur (denk: ijs met warme karamelsaus) en structuren (eerst de knapperige buitenkant van de bitterbal dan de romige ragout aan de binnenkant) geven het gerecht diepte en de styling echtheid.