Meer Fleur

Receptuur en food styling gaan voor mij hand in hand en beide heb ik in de vingers. Ik ben er zo een die een handje tuinkers nonchalant over een gerecht strooit, maar dan nog wel even met een pincet aan komt rennen om een van de blaadje tuinkers een draai te geven zodat het precies goed en heel “natuurlijk” in beeld komt.

Bij ons thuis wordt altijd erg lekker gegeten en ook buiten de deur in de buurt en op reis weten we de lekkerste adresjes te vinden. Zowel heel simpel als super de luxe.

Die achtergrond heeft mijn smaakontwikkeling enorm gestimuleerd. Evenals mijn koksopleiding, uitgebreide horeca-ervaring en mijn tijd in Frankrijk (waar ik bij verschillende wijnhuizen heb gewerkt). Mijn (intensieve) opleiding als foodstylist en receptmaker heb ik bij José gedaan.

Bedenken wat ik ga koken vind ik geweldig en goed eten zeker net zo’n feest. Ik ben erg nieuwsgierig en constateer food trends meestal al in een heel vroeg stadium.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar spannende ingrediënten, nieuwe recepten en beproefde klassiekers. Maar ook futuristische technieken in de keuken boeien me. Een opmerkelijke presentatie kan me raken: super lekker in alle eenvoud of juist intrigerend door een spannend gebruik van materialen en vormen.

In recepten zoek ik naar balans in smaken, structuren en temperaturen. Met foodstyling breng ik dat zo duidelijk en smakelijk mogelijk in beeld. Dat kan in een menu voor een redactionele productie zijn, een abri langs de weg maar ook voor een soepverpakking. Altijd gerechten om van te watertanden in woord en beeld.






Meer Fleur

Receptuur en food styling gaan voor mij hand in hand en beide heb ik in de vingers. Ik ben er zo een die een handje tuinkers nonchalant over een gerecht strooit, maar dan nog wel even met een pincet aan komt rennen om een van de blaadje tuinkers een draai te geven zodat het precies goed en heel “natuurlijk” in beeld komt.

Bij ons thuis wordt altijd erg lekker gegeten en ook buiten de deur in de buurt en op reis weten we de lekkerste adresjes te vinden. Zowel heel simpel als super de luxe.

Die achtergrond heeft mijn smaakontwikkeling enorm gestimuleerd. Evenals mijn koksopleiding, uitgebreide horeca-ervaring en mijn tijd in Frankrijk (waar ik bij verschillende wijnhuizen heb gewerkt). Mijn (intensieve) opleiding als foodstylist en receptmaker heb ik bij José gedaan.

Bedenken wat ik ga koken vind ik geweldig en goed eten zeker net zo’n feest. Ik ben erg nieuwsgierig en constateer food trends meestal al in een heel vroeg stadium.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar spannende ingrediënten, nieuwe recepten en beproefde klassiekers. Maar ook futuristische technieken in de keuken boeien me. Een opmerkelijke presentatie kan me raken: super lekker in alle eenvoud of juist intrigerend door een spannend gebruik van materialen en vormen.

In recepten zoek ik naar balans in smaken, structuren en temperaturen. Met foodstyling breng ik dat zo duidelijk en smakelijk mogelijk in beeld. Dat kan in een menu voor een redactionele productie zijn, een abri langs de weg maar ook voor een soepverpakking. Altijd gerechten om van te watertanden in woord en beeld.